Аниматорски тим БРЕ !

Аниматорски Тим Бре! чине девојке квалификоване за рад са децом. Код нас ниједан рођендан није исти. За сваки рођендан анимација се посебно прилагођава узрасту и жељи рођенданаца и њиховој дружини, како би за време и по завршетку рођендана они били срећни и задовољни, јер то је једино битно, зар не? :)
Ток рођендана са анимацијом Тима Бре! подељен је на три дела.

Први део, док нам гости још пристижу, осмишљен је и испуњен играма  које су прилагођене тако да свако дете које стигне на рођендан у сваком тренутку може да се прикључи игри, а да при томе не прекида већ започету забаву осталим другарима.

 

Други део рођендана састављен је од такмичарских игара - праве се екипе, смишљају имена, навија се и прави права такмичарска атмосфера којој се врло често прикључе и маме и тате. У рођендаоници влада прави такмичарски дух. Поред специјално осмишљених игара, правимо и надметање у разним спортовима на Nintendo wii-u.

 

Трећи, последњи, део претвара рођендан у најбољу журку, а рођендаоницу у праву правцату дискотеку. Забављамо се сви, неретко нам се прикључују и родитељи, играмо, учимо нове кораке, откривамо праве плесаче и проводимо се незаборавно.

 

 

Ако имамо више спортски него плесачки настројено друштво, увек смо  расположени да, по договору са родитељима, тај последњи део рођендана проведемо у Теретани, на тракама, бициклима, степерима и тако направимо прави спортски рођендан.

 

 

 

У случају да другари (понекад и родитељи J) на рођендану пожеле да на тренутак постану неко други,

 Аниматорски Тим Бре! нуди и одличан face painting (сликање лицa) и  за тренутак Ваше клинце и клинцезе претвара у праве Спајдермене, Бетмене, Далматинце, кловнове, Hello Kitty, принцезице и у све друго што они пожеле.