А за родитеље

За Вас нудимо луксузно опремљен простор. Док уживате у разговорима и дружењу са Вашим пријатељима, омогућено Вам је да своју децу и њихову забаву посматрате преко видео надзора.

Цео рођендан на располагању ће Вам бити наша девојка која ће се потрудити да Вам ни у једном тренутку ништа не недостаје.

 

 

                                          
Ако имате жељу да рођендан проведете у простору са својиммалишанима, изаћи ћемо Вам у сусрет и обезбедити то. Простор за децу средићемо и за Вас тако да будете са њима све време и да можете да уживате док их посматрате како се они лудо забављају у лавиринту, беби базену......

 

 

Када временске прилике то дозвољавају, ту је и наткривена башта испред Спортског, рекреативног и забавног центра Бре!

 

 

 

Осим ниских цена, сјајног и уиграног тима рођендаонице,  још једн специјалан ПОКЛОН ЗА РОДИТЕЉЕ! Рођендаоница БРЕ! поклања по ваучер са 50% попуста родитељима слављеника  на услуге теретане-кардио програма Фитнес центра Теретана БРЕ! у трајању од месец дана, који могу искористити у наредних годину дана од дана рођендана и њиховим одраслим пријатељима и гостима по ваучер са 10% попуста.

 

Обећавамо Вам да ћете се на рођендану свог детета осећати као гост и да нећете имати о чему да бринете. Трудићемо  се да испунимо сваку Вашу жељу, а са рођендана ћете и деца и Ви изаћи насмејани, расположени, задовољни и одморни.

Ваше је само да дођете, а остало препустите нама! J

ДОБРОДОШЛИ!

      Ваша рођендаоница