Ценовник

Закуп рођендаонице на 2.5 ч је 6500,00 дин. Цена закупа играонице укључује коришћење лавиринта, вештачке стене за пењање, беби базена са лоптицама и разне играчке за млађу децу, диско клубића за млађу, односно дискотеке за старију децу, тинејџере, Nintendo Wii..., комплетно украшен цео простор, прибор за јело и пиће за децу и одрасле (шоље, чаше, тањире, овале oд акропала, есцaјг, салвете, итд.), позивнице за рођендан.

Безалкохолно пиће је са нашег шанка. Знајући да родитељи често имају проблем са рачунима пића  на крају рођендана, имамо потребу да нагласимо да се код нас то неће десити. Цене кафа и свих безакохолних пића код нас су најниже у граду у шта ћете се и сами уверити. Ви и Ваши гости нећете уопште бринути о томе колико сте попили, а на крају рођендана нећете доживети непријатно изненађење које би Вам покварило утисак целог рођендана.

У нашој понуди имамо и велики избор алкохолног пића, такође по најнижим ценама у граду, али ако то Вама више одговара, можете донети Ваше.

Што се тиче хране и торте, можете донети Ви у својој режији, или све можете наручити из наше богате понуде по набавним ценама.

 

Прави договор рођендан прави! J