Ми смо Рођендаоница

Рођендаоница БРЕ Вам нуди нов простор у којем ће  се Ваша деца одлично забављати, а Ви ћете уживати у комфорности. Цео простор је климатизован и специјално опремљен за безбедну забаву Ваше деце.

Наша рођендаоница је затвореног типа, што значи да ћете у току Вашег славља Ви са Вашим гостима имати на располагању цео простор само за Вас, као и да ће цео тим Рођендаонице Бре бити посвећен само Вама и реализацији прославе у потпуности по Вашим жељама.

Омиљени део нашим најмлађим рођенданцима и њиховој дружини, до 7 година, свакако јесте дечији кутак специјално опремљен управо за њих. У дечијем кутку они уживају у забавном лавиринту који се простире на три нивоа и садржи низ препрека које они са осмехом савладавају, тобоган, меки тунел, меке ваљке, висећи мост, љуљашке, трамболину и неке скривене делове у којима се јављају прве симпатије... J


Поред лавиринта, постоји и посебан беби базен са лоптицама за оне најмлађе којима су препреке у лавиринту још увек претешке. За оне мало смелије и наше младе авантуристе обезбедили смо супер Спајдермен стену за пењање у чијем савладавању Ваши најмлађи имају помоћ наших девојака, које су све време  са малишанима у дечијем кутку.

 

Централни, главни део рођендаонице обожавају они мало старији који су прерасли дечији кутак. Најпространији део рођендаонице направљен је тако да задовољи све њихове потребе. Ту их очекује и комплетно намештен део за уживање у храни, сокићима и наравно рођенданској торти. После тортице, простор добија сасвим другу димензију и прераста у прави диско клубић са диско куглом, light show-ом и музиком прилагођеном узрасту и жељи детета. За такмичарски расположене рођенданце ту је и Nintendo Wii са великим бројем игара.

Посебну чаролију нашем простору, који је предвиђен за око 35-оро деце, и Вашој прослави даје професионални аниматорски тим рођендаонице БРЕ чија је анимација толико забавна да се поред деце, која са одушевљењем учествују у њој, често прикључују и родитељи који не могу да јој одоле.

О сваком детаљу је вођено рачуна, а све у намери да се наши рођенданци и њихови гости осећају најлепше и најважније. Свакако смо водили рачуна и о Великим гостима J, који у нашем кафићу проводе пријатне сате у опуштеној атмосфери уз ћаскање и послужење.

Ваше је само да дођете, а остало препустите нама! J

ДОБРОДОШЛИ!

Ваша рођендаоница